Τρόπος Παρασκευής:
Αχνίζω το σπανάκι καλά, ανακατεύοντας το τακτικά σε δυνατή σχετικά θερμοκρασία (8/10) ωσότου εξατμιστούν τα υγρά του. Όταν μαλακώσει το σπανάκι και «πιεί» όλα τα υγρά του προσθέτω το αλάτι, το πιπέρι και την κρέμα γάλακτος και περιμένω να την απορροφήσει (δίχως να χαμηλώσω την ένταση της φωτιάς).
Σπάω τα αυγά ανάμεσα στο σπανάκι και κλείνω το καπάκι του σκεύους. Σβήνω την φωτιά και περιμένω περίπου 7’ ωσότου ψηθούν τα αυγά με την υπάρχουσα θερμοκρασία, δίχως να ανοίξω το καπάκι! Πριν το σερβίρισμα αλατοπιπερώνω τα αυγά. Τα αυγά μάτια με σπανάκι είναι έτοιμα!
Καλή όρεξη και καλή συνέχεια!
Με τί μπορώ να αντικαταστήσω την κρέμα γάλακτος;