Οδηγίες Παρασκευής:
Πλένω καλά τα λαχανικά κι αποφλοιώνω την εξωτερική τους επιφάνεια. Στην συνέχεια αρχίζω να τα κόβω με τον αποφλοιωτή σε πολύ λεπτές φέτες (σαν να τ’ αποφλοιώνω), ωσότου κοπούν όλα.
Ψιλοκόβω την μισή ποσότητα του κόλιανδρου αφού ξεδιαλύνω τα φύλλα από τα κοτσάνια και τον προσθέτω μαζί με τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ. Πασπαλίζω την σαλάτα με την ζάχαρη, το ξύδι και το ελαιόλαδο, ανακατεύω για λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη κι η σαλάτα είναι έτοιμη!
Καλή απόλαυση!