Οδηγίες Παρασκευής:
Ετοιμάζω τις φράουλες και τις τοποθετώ σε ένα μεγάλο μπολ.
Τις πασπαλίζω με την άχνη ζάχαρη και το μπαλσάμικο και τις αφήνω στο ψυγείο για 8 ώρες, να αφήσουν τους χυμούς τους.
Πριν το σερβίρισμα ετοιμάζω την σαντιγί. Στο δοχείο του multi χειρός, ρίχνω την βανίλια και την κρέμα γάλακτος και χτυπάω σε δυνατή ένταση μέχρι να «δέσει» η σαντιγί, αλλά να μην σφίξει πολύ (να είναι ελαφρά ρευστή).
Μοιράζω σ’ ατομικά πιατάκια τις φράουλες με το μπαλσάμικο, ρίχνω από 2 κ.σ. σαντιγί και γαρνίρω με την τριμμένη σοκολάτα.
Η απόλαυση είναι ακαριαία!
Καλή συνέχεια…