Τρόπος Παρασκευής:
Πλένω και ψιλοκόβω το φρέσκο σχοινόπρασο (chives) για να είναι έτοιμο για την συνέχεια.
Κόβω το ψαρονέφρι σε κομμάτια φάρδους 2 εκ. και τα αλατοπιπερώνω κι από τις δύο πλευρές.
Ρίχνω το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί (θερμοκρασία 8/9) τοποθετώ τα κομμάτια από το ψαρονέφρι να πάρουν χρώμα, δίχως να κατεβάσω την θερμοκρασία.
Μόλις πάρουν χρώμα από την μία πλευρά, τα γυρνάω κι από την άλλη. Δεν τα αφήνω παρ’ όλα αυτά να ξεραθούν, καθώς καλό είναι το κρέας να παραμείνει λίγο ροζ εσωτερικά κι άρα τρυφερό. Μόλις το κρέας έχει πάρει χρώμα κι από τις δύο πλευρές, προσθέτω την κουμανταρία και το βούτυρο.
Αφήνω την σάλτσα να δέσει για λίγα λεπτά και στο τέλος γαρνίρω με το ψιλοκομμένο (κι πολύ-αγαπημένο μου) σχοινόπρασο (chives).
Σερβίρω αμέσως το κρέας με την σάλτσα κουμανταρίας από πάνω. Το ψαρονέφρι με σάλτσα κουμανταρίας και σχοινόπρασο συνοδεύεται ωραία από πατάτες φούρνου ογκρατέν (gratin).
Καλή επιτυχία!