Ζαχαρωμένα σφολιατίνια (χριστουγεννιάτικα)

Ζαχαρωμένα σφολιατίνια (χριστουγεννιάτικα)

24
Τεμάχια
1/5
Βαθμός Δυσκολίας
Απίθανη ιδέα που μας ξετρέλανε οικογενειακώς! Κυριακή πρωί σήμερα και μόλις φτιάξαμε αυτά τα σχηματισμένα σφολιατίνια δίνοντας εορταστική ατμόσφαιρα στο πρωινό μας. Η ιδέα είναι από το deliciousmagazine.co.uk και για την εκτέλεση του χρειάζονται μόνο 2 υλικά! Τα ζαχαρωμένα χριστουγεννιάτικα σφολιατίνια ετοιμάσθηκαν ως εξής…
Τρόπος Παρασκευής:
Προθερμαίνω τον φούρνο στους 220°C.
Ανοίγω το πρώτο καταψυγμένο φύλλο σφολιάτας (για να μην κολλάει στο κόψιμο) και το κόβω σε σχήματα της επιλογής μου με τα διάφορα χριστουγεννιάτικα κουπάτ. Τα τοποθετώ στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα, βρέχω την επιφάνεια τους με λίγο νερό με το πινέλο (για να κολλήσει η ζάχαρη) και κατόπιν πασπαλίζω την ζάχαρη.
Φουρνίζω για 10-12’ μέχρι να πάρουν ύψος και να ροδοκοκκινίσουν. Αφού κρυώσουν μπορώ να τα πασπαλίσω με λίγη άχνη ζάχαρη.Γιορτινά ΣφολιατίνιαTα ζαχαρωμένα χριστουγεννιάτικα σφολιατίνια είναι έτοιμα και καλή μας όρεξη!Σφολιατίνια Ζαχαρωμένα (Χριστουγεννιάτικα)
Rate

2 σχόλια

  1. Διατηρούνται η πρέπει να τα φάμε την ίδια μέρα; Γιατί η σφολιάτα ''πανιάζει'' την άλλη μέρα.

     
  2. Δυστυχώς δεν διατηρούνται παρά μόνο την πρώτη μέρα, όμως ακόμα κι έτσι ετοιμάζονται τόσο εύκολα που αξίζει ο κόπος θα έλεγα. Καλή συνέχεια!

     

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.