SAMSUNG CSC

Τζατζίκι παντζαριού

8
Μερίδες
1/5
Βαθμός Δυσκολίας
Με αυτήν την συνταγή το παραδοσιακό τζατζίκι γίνεται πιο ανατρεπτικό και πιο πρωτότυπο αφού διατηρείται μεν η υφή και ο τρόπος παρασκευής του αλλά παίζουμε με μέρος των υλικών. Το στραγγιστό γιαούρτι και το σκορδάκι παραμένουν σταθερά αλλά το δροσερό κι αρωματικό αγγουράκι αντικαθίσταται από το βαθυκόκκινο και γλυκό παντζάρι που δίνει χρώμα σπαρταριστό στο τζατζίκι ενώ προστίθεται και φέτα για ένταση στην γεύση. Για το τζατζίκι με παντζάρι και φέτα χρειάσθηκα…
Τρόπος Παρασκευής:
Τρίβω στην χονδρή πλευρά του τρίφτη το παντζάρι, όπως θα έκανα και με το αγγούρι, ενώ στην λεπτή πλευρά του τρίφτη τρίβω το σκόρδο.
Σε ένα βαθύ πιάτο πατάω με το πιρούνι την φέτα, ρίχνω το γιαούρτι, προσθέτω το παντζάρι με το σκόρδο κι ανακατεύω.
Αλατίζω το τζατζίκι μόνο όσο χρειάζεται δοκιμάζοντας την γεύση του και το τοποθετώ στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
Το τζατζίκι παντζαριού με την φέτα είναι έτοιμο.
Τζατζίκι Παντζαριού
 Καλή απόλαυση!
Rate

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.