Οδηγίες Παρασκευής:
Ψιλοκόβω τις ντομάτες (ή τις αλέθω) και τις βάζω σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για να βράσουν και να πιούν τα υγρά τους. Προσθέτω το λάδι, τον βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι και δίνω στην σάλτσα ένα-δυο βράσεις ακόμα.
Στο τέλος ρίχνω και τα αυγά κι αφήνω να ψηθούν με κλειστό καπάκι τόσο, όσο να γίνουν ζουμερά.
Σερβίρω με τυρί όπως φέτα ή χαλούμι και ζεστές φέτες ψωμιού. Ιδανικό καλοκαιρινό πιάτο, τότε που οι ντομάτες είναι ευωδιαστές και γλυκές!
Καλή συνέχεια…
Always delicious kai panefkolo.
Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι σίγουρη η επιτυχία του.