Τσιπούρα στην λαδόκολλα

4
Μερίδες
1/5
Βαθμός Δυσκολίας
Η τσιπούρα μόλις βγήκε από τον φούρνο.Οι τσιπούρες στην λαδόκολλα είναι μια ευχάριστη και ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη εναλλακτική για να ξεφύγει κανείς από το συνηθισμένο ψητό ψάρι στο grill. Τις έφτιαξα τις προάλλες, στα πολύ γρήγορα, αφού πρώτα πετάχτηκα στην ψαραγορά και πήρα κάτι φρέσκιες τσιπούρες του ιχθυοτροφείου.
Τρόπος Παρασκευής:
Μόλις γύρισα σπίτι έκοψα σε ροδέλες τα λαχανικά και τα έστρωσα μέσα και πάνω από το ψάρι. Στο εσωτερικό της κάθε τσιπούρας έβαλα από 2 ροδέλες κρεμμυδιού, 2 ροδέλες λεμονιού και την σκελίδα του σκόρδου. Πάνω από κάθε τσιπούρα πρόσθεσα από 2-3 ροδέλες ντομάτας και πασπάλισα με το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά που επέλεξα, μέσα κι έξω.
Γεμίζω και σκεπάζω το ψάρι με τα λαχανικά.
Τύλιξα τις τσιπούρες μέσα στην λαδόκολλα και τις έψησα στους 210°C.
Τυλίγω τις τσιπούρες καλά με την λαδόκολλα.Έτοιμη η τσιπούρα μετά από 45'.
Μετά από 45’ οι τσιπούρες μου είναι έτοιμες!
Καλή όρεξη σε όλους μας!
Rate

3 σχόλια

  1. Τις έφτιαξα πριν λίγες μέρες έτσι ακριβώς αλλά τις έβαλα σε σακούλα φούρνου. Δεν γίναν τραγανές απ' έξω (μείον αυτό) αλλά το κρέας μέσα έμεινε τόσο μαλακό και ζουμερο…!

     
  2. Έχεις δίκιο, μπορεί να μην είναι τραγανές από έξω αλλά γίνονται νόστιμες και δεν μυρίζει το σπίτι όλο (πολύ σημαντικό για μας!).

     

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.