
Μια διαφορετική ιδέα για να προσφέρω ψάρι είναι αυτή του burger από σολωμό και φρέσκα ψωμάκια. Πρωτότυπη, υγιεινή κι απλή στην ετοιμασία της συνταγή, την δοκίμασα πρώτη φορά από τα χεράκια της φίλης μου της Ρένας κι ενθουσιάστηκα. Η συγκεκριμένη εκδοχή φέρει γεύσεις κι αρώματα της Ασιατικής κουζίνας αλλά μπορεί να ετοιμαστεί και με πιο ουδέτερα υλικά. Το μυστικό είναι στο ψήσιμο καθώς το burger δεν πρέπει να στεγνώσει, ενώ ετοιμάζεται είτε στο αντικολλητικό τηγάνι είτε στο grill του φούρνου (συνταγή από το www.bbcgoodfood.com).
Οδηγίες Παρασκευής:
Τοποθετώ τον καθαρισμένο και κομμένο σολωμό στο μίξερ μαζί με το τριμμένο τζίντζερ, το curry paste, την σόγια σος και τον κόλιανδρο. Χτυπώ για λίγο μέχρι να γίνει χονδροκομμένος κιμάς.

Ωραιότατο και τώρα με τη νηστεία ότι πεις!
Χαίρομαι που σε βρήκα! Θα χαρώ να τα λέμε! :)))
Καλό Σαββατοκύριακο!
Η χαρά είναι δική μου! Σ' ευχαριστώ πολύ και καλή περιήγηση…
Καταπληκτική ιδέα εύκολη ,Γρηγόρη και νοστιμη
Αυτά τα burgers λες αν τα κάνει κανείς μικρότερα να μπορεί να τα σερβίρει σαν ψαροκεφτέδες σε ένα μεζέ? (ουζομεζέδες που έλεγα)
Να μια (ακόμα) καλή ιδέα, ξαδέλφη!
Γεγονός…!
Νοστιμότατα….πολύ ωραία ιδέα το ginger… ο Κωνσταντίνος που είναι vegetarian ενθουσιάστηκε!
Θα συμφωνήσω κι εγώ Μαριάννα ότι είναι θαυμάσια συνταγή αλλά κυρίως πρωτότυπη, για vegeterian και μη. Επίσης, έχει περιθώριο αυτοσχεδιασμού αναλόγως των προτιμήσεών μας.