Οδηγίες Παρασκευής:
Ψήνω τις φέτες του τοστ στην τοστιέρα για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Πάνω σε κάθε φρυγανισμένη φέτα του τοστ στρώνω το τυρί, λίγη ντομάτα και λίγη πιπεριά. Προηγουμένως, αν θέλω, αλείφω την κάθε φρυγανισμένη φέτα με το κομμένο στην μέση σκόρδο που βγάζει τα υγρά του και το άρωμά του.
Τοποθετώ τις μπρουσκέτες στο γκριλ για 3-4 λεπτά (σε μέτρια θερμοκρασία) μέχρι να ροδίσει το τυρί και να μαραθεί η ντομάτα κι η πιπεριά. Αφού αφαιρέσω τις μπρουσκέτες από το γκριλ, τις πασπαλίζω με λίγη πάπρικα για επιπλέον γεύση.
Καλή και γευστική επιτυχία!
Ωραία ιδέα! Εύκολο, γρήγορο και γευστικό! Ότι πρέπει για μετά τη δουλειά, όταν δεν έχεις κουράγιο για μαγείρεμα! Θα το δοκιμάσω με το Κρις Κρις Μεσογειακό για έξτρα γεύση! Ευχαριστώ για την έμπνευση!
Έτσι ακριβώς είναι Κατερίνα, μια καλή κι εύκολη ιδέα! Σ' ευχαριστώ που πέρασες…
αχ αυτες με σωζουν καθε βραδυ…μου αρκει απλα να χω τοστιμο, τυρι και κετσαπ στο ψυγειο και εχω σιγουρο βραδινο!